Sähköpostipalvelu

Anna yrityksellesi ammattaimainen ensivaikutelma muodossa nimi@verkkotunnus.fi

Sähköpostipalvelu

Sähköpostipalvelun käyttö
Sähköpostia voidaan lukea sähköpostiohjelmalla, joita ovat esimerkiksi Outlook, Windows Live Mail tai Mozilla Thunderbird.
Viestien lukemiseen sähköpostiohjelmalla voidaan käyttää joko WEBMAIL, IMAP- tai POP3 -protokollaa.
IMAP-protokollaa suositellaan, jos samaa sähköpostilaatikkoa luetaan usealla eri laitteella, esimerkiksi tietokoneella ja matkapuhelimella.
Tällöin viestien kopiot jäävät palvelimelle ja tämä mahdollistaa saman viestin lukemisen eri laitteilta.
Tästä syystä IMAP-protokollaa käytettäessä vaaditaan enemmän levytilaa palvelimelta.
Kaikkiin sähköpostipalveluihin sisältyy myös webmail-sovellus, jolla sähköposteja voi lukea että lähettää www-selaimella ilman erikseen asennettavia ohjelmia.

Roskapostin suodatus
Kaikkiin verkkotunnuksen sähköpostipalveluihin kuuluu maksutta postipalvelinten mustalistaukseen perustuva sähköpostisuodatus. Suodatus perustuu listaan tunnetusti roskapostia lähettävistä palvelimista jolloin sähköpostiliikenteestä suodatetaan roskapostia jo ennen kuin se päätyy sähköpostilaatikkoon asti.
Viestien sisältöön perustuva suodatus on mahdollista ottaa käyttöön postilaatikkokohtaisesti palvelun hallintasivulta (Cpanel-hallinta).

Sähköpostipalvelussamme:

Responsiivinen ulkoasu

Upean käyttöliittymän tarjoaa OpenXchange. Voit myös käyttää sähköpostia älypuhelimellasi tai tabletilla.

Sisäänrakennettu virustorjunta

Kehittynyt virustentorjuntateknologiamme suojaa postilaatikkoasi ja varmistaa, että olet suojassa haittaohjelmilta ja viruksilta

varmuuskopiot

Lisäksi sähköpostit varmuuskopioidaan modernin infrastruktuurimme avulla, joten et tule ikinä menettämään tärkeitä viestejäsi.

99% käytettävyysaika ja turvallisuus

Korkeatasoinen NetApp tallennusjärjestelmämme varmistaa, että tallennetut tiedot ovat aina saatavilla eikä tietoja häviä.

Kalenterit, yhteystiedot ja tehtävät

Hallitse yhteystietoja, luo tehtävälistoja ja pidä kirjaa kokouksistasi yhdessä paikassa.

Yksityissähköposti

72.00 €

vuosi
Levytila 3 GT
Liikennöinti rajaton
Sähköpostilaatikot 10 kpl
Verkkotunnus 1 kpl
Websivu Ei

Yrityssähköposti

108.00 €

vuosi
Levytila 6 GT
Liikennöinti rajaton
Sähköpostilaatikot rajaton
Verkkotunnus 1 kpl
Websivu Ei
Kaikkiin paketteihimme kuuluuvat;
 • Sähköpostitilit
 • Välittäjät
 • MX-syöte
 • Automaattiset vastaajat
 • Oletusosoite
 • Seuraa toimitusta
 • Yleiset sähköpostisuodattimet
 • Sähköpostisuodattimet
 • Todennus
 • Osoitteiden tuoja
 • Apachen SpamAssassin™-palvelin
 • Salaus
 • Määritä harmaalistaus
 • Kalenterit ja yhteystiedot
 • Synkronoi sosiaaliset syötteet, tehtävät ja useat sähköpostitilit saadaksesi kaiken digitaalisen viestintäsi saman katon alle.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %)

Täysin Responsiivinen / Mobiili ystävällinen

Mobiilikäyttö
Määritä sähköpostitili Symbian, iOS, Android tai Windows puhelimeen tai tablettiin päästäksesi postilaatikkoosi myös tien päältä.

Selkeä ulkoasu
Käytä helposti sähköpostia, tehtäviä, kalentereita ja sosiaalisia syötteitä selkeän käyttöliittymämme avulla, joka on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaksi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Olemme laatineet luettelon usein kysytyistä kysymyksistä, jotka liittyvät tuotteisiimme ja palveluihimme

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tai jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä milloin tahansa ja me mielellään auttaa sinua.

Lähetä kysymyksiä

POP3-protokollaa käytettäessä postiohjelma noutaa palvelimen Saapuneet-kansion viestit tietokoneelle, jolta posteja luetaan. Tällöin postilaatikon Saapuneet-kansio jää mail.nida.fi-palvelimella postin noudon jälkeen tyhjäksi. Postiohjelmissa on usein vaihtoehtoinen asetus, jossa kaikista noudetuistakin posteista jätetään kopio postipalvelimelle.
POP3-protokolla ei nouda viestejä muista kuin Saapuneet-kansiosta. POP3-protokollan etuna on, että postilaatikko ei yleensä tule koskaan täyteen, kun viestejä ladataan palvelimelta omalle tietokoneelle. Haittana taas on se, että viesti on luettavista vain siltä koneelta mille sähköpostit on ladattu.
IMAP-protokollaa käytettäessä postiohjelma käsittelee posteja suoraan palvelimelta, jolloin posteja voidaan poistaa tai tallentaa muualle yksi viesti kerrallaan, tai säilyttää kaikki viestit palvelimella. Tästä on etua erityisesti silloin, kun samaa postilaatikkoa käsitellään useammalta eri tietokoneelta, esimerkiksi töistä ja kotoa. Tästä syystä onkin suositeltavaa käyttää IMAP-protokollaa.