Luotettavat Webhotellit

Nida Verkkopalvelun webhotellit

Webhotelli - paikkasi internetissä

Webhotellissa ylläpidät kotisivut, sähköpostit sekä tietokannat. Webhotelliin soveltuu mm. WordPress, Drupal tai Joomla! -julkaisujärjestelmillä toteutetuille sivuille.
Webhotellit ylläpidetään OVH;n laitesalissa ja valvomme palvelun toimintaa ympäri vuorokauden. Levytila varmuuskopioidaan kerran vuorokaudessa. Webhotellin asetuksia hallinnoit helppokäyttöisellä cpanel hallintapaneelilla.

Ilmainen pika asennus

Palvelussamme voit toteuttaa kotisivut usealla eri tavalla yli 150 ohjelmistoa: mm.. Cpanelin avulla muokkaat kotisivujen sisältöä, sen ulkoasua sekä rakennetta helposti.

Oma verkkotunnus

Webhotelli toimii omalla itse valitsemallasi verkkotunnuksella. Saat käyttöösi myös rajattoman määrän aliverkkotunnuksia.

Käytettävyystakuu

Taattu 99 % käytettävyysaika (Uptime).

Aloituspaketti

84.00 €

vuosi
Levytila 1 GT
Liikennöinti Rajaton
Sähköpostilaatikot 10 kpl
FTP tili 1 kpl
Mysql-tietokantoja Ei
Webhotelli-vertailuominaisuudet

Peruspaketti

106.00 €

vuosi
Levytila 3 GT
Liikennöinti Rajaton
Sähköpostilaatikot 100 kpl
FTP tili 10 kpl
Mysql-tietokantoja 1 kpl
Webhotelli-vertailuominaisuudet

Yrityspaketti

128.00 €

vuosi
Levytila 5 GT
Liikennöinti Rajaton
Sähköpostilaatikot Rajaton
FTP tili Rajaton
Mysql-tietokantoja 10 kpl
Webhotelli-vertailuominaisuudet

Räätälöity

Hinta alkaen
260.00 €

vuosi
Kerro meille tarpeesi ja räätälöimme juuri teille sopivan huolenpitopaketin.
Kysy lisää asiantuntijoiltamme +358 9 444 744 tai info@nida.fi

    Hinta 1 vuoden laskutusjaksolla. Paketteja voit vertailla tarkemmin webhotelli-vertailussa.

     Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %)

WordPress sivuston optimointia

Saat salamannopeasti toimivat WP-sivut vaikka sivustosi olisi raskaat. WP on valmiiksi asennettuna ja optimoituna käyttöön.

Ilmainen asennus

Optimoitu suorituskykyyn

Palvelimen tietoturvan valvonta

Automaattiset päivitykset

Automaattiset varmuuskopiot

14 päivän tyytyväisyystakuu

Nida Verkkopalvelu toteuttaa verkkosivuja kaikkiin tarpeisiin.

Nidan osaaminen kattaa sekä www-sivustojen suunnittelun että toteutuksen.
Palveluihimme kuuluu mm. verkkotunnusten rekisteröinti, graafinen suunnittelu, multimedia ja sosiaalisenmedian palvelut. Palvelumme takaavat laaadukkaat sivustot sekä kaikki suunnittelupalvelut saman katon alta.

Web-Suunnittelu

Suunnitteletteko yrityksenne verkkosivujen uudistamista? Tukevatko yrityksenne verkkosivut parhaalla mahdollisella tavalla kansainvälistä liiketoimintaanne? Tarvitsetteko mikrosivustoa uuden tuotteen lanseerausta varten tai verkkoportaalia, jossa voitte jakaa työntekijöillenne tai asiakkaillenne liiketoimintakriittistä materiaalia?

Lue lisää »

SEO-työkalu

Hakukoneoptimointi on tehokas keino kasvattaa verkkosivujen orgaanista liikennettä ja hankkia siten enemmän liidejä ja asiakkaita. Olipa kyseessä oma henkilökohtainen verkkosivu, blogi tai vaikkapa verkkokauppa, niin hakukoneoptimoinnin tulisi olla vähintäänkin pienenä osana palvelun tai sivuston kehittämistä. Ilman hakukonenäkyvyyttä verkkosivua tai palvelua ei karkeasti sanottuna ole olemassa.

Lue lisää »

Rekisteröi oma verkkotunnus!

Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa ohjauksen asettamisessa paikoilleen, joten palvelu sopii kaikille oman verkkotunnuksen hankinnasta kiinnostuneille.

Lue lisää »

Usein Kysytyt Kysymykset

Olemme laatineet luettelon usein kysytyistä kysymyksistä, jotka liittyvät tuotteisiimme ja palveluihimme

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tai jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä milloin tahansa ja me mielellään auttaa sinua.

Lähetä kysymyksiä

Web hotelli palvelu on online-palvelu, jonka avulla voit julkaista verkkosivusi tai verkkosovelluksesi Internetissä. Kun kirjaudut web hotelli palveluun, vuokraat vain tilaa palvelimelle, johon voit tallentaa verkkosivusi toimivuuden edellyttämät tiedostot ja tiedot.
Web-palveluntarjoajasi tallentaa kaikki tiedostosi, sisällön ja tietokannat palvelimelle. Aina kun joku kirjoittaa verkkotunnuksesi nimen käyttämäsi selaimen osoiteriville, isäntäpalveluntarjoajasi siirtää pyynnön täyttämiseen tarvittavat tiedostot.
Kun ostat verkkoisäntää, sinun tulee varmistaa, että siinä on ominaisuuksia, jotka vastaavat tarpeitasi. Web-hosting-palvelu on samanlainen kuin talon vuokraus, sinun on maksettava vuokra säännöllisesti, jotta palvelimesi toimii jatkuvasti.