Ajanvarausohjelma

Helpoin tapa myydä palveluitasi verkossa

Ajanvaraus, markkinointi ja asiakasrekisteri

Käyttämällä nettiajanvarausta liikkeesi on avoinna ympärivuorokauden varauksia varten ja vapautat omaa aikaasi asiakaspalveluun. Tilastokeskuksen mukaan yli 66% kaikista ikäluokista asioi aktiivisesti verkossa. Nyt on oikea aika siirtää varauksesi verkkoon!


Hallitse toimintaasi helposti yhdestä paikasta

Nida Verkkopalvelulla hallitset kaikkia varauksiasi ja asiakkaitasi yhdestä paikasta. Näet kirjautuessasi heti senhetkisen tilanteen päivä, viikko tai kuukausitasolla. Siirryt eri toimipisteiden välillä, hallitset työntekijöidesi työaikoja ja seuraat asiakkaittesi varaushistoriaa samalla kun he kävelevät sisään ovesta. Nida Verkkopalvelulla saat selkeän kokonaiskuvan koko liiketoiminnastasi yhdellä vilkaisulla.


Ole itsesi näköinen

Nida Verkkopalvelu ajanvarausjärjestelmä on kehitetty yhdessä satojen yritysten kanssa ja se ymmärtää useiden toimialojen haasteita kampaamoista, tenniskenttiin ja joogiin sekä kokoustiloihin Se on sinun kotisivujesi ja brändisi näköinen ja täyttää kaikki ajanvarausjärjestelmien vertailumatriisin kriteerit.


Kerro omasta projektistasi

Pääpiirteet ajanvarausohjelmasta

Järjestelmän helppokäyttöisyys

Järjestelmän laajennettavuus

Järjestelmän luotettavuus

Asiakkaan käyttökokemus

Markkinointityökalut

Järjestelmä taipuu sinun ehtoihisi

Järjestelmän visuaalinen ilme

Varausten täyttöasteen varmistaminen

Yrityksen luotettavuus

Tuki (puhelin/sähköposti)

Mobiili/tablettitoimivuus

Verkkomaksu maksumahdollisuus

Täysin Responsiivinen / Mobiili ystävällinen

Responsiiviset nettisivut palvelevat asiakkaita laitteesta riippumatta. Ne toimivat sujuvasti kaikilla laitteilla: mobiililaitteilla, tableteilla, miniläppäreillä, täppäreillä, isonäyttöisillä tai pieninäyttöisillä pöytäkoneilla.

Tänä päivänä toteutettavan ajanvaraus tuleekin palvella asiakkaitaan yhtä hyvin riippumatta siitä, onko kyseessä perinteistä tietokonetta vai mobiililaitetta käyttävä asiakas. Nida Verkkopalvelu Oy;n ajanvaraus ratkaisussa mobiiliasioinnin vaatimukset on otettu erityisesti huomioon.

Ajanvaraus Ylläpito

62.00€/kk

Täydet ominaisuudet kattavan valikoiman ajanvarausjärjestelmän
 
 
 
 

    Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %)

Usein Kysytyt Kysymykset

Olemme laatineet luettelon usein kysytyistä kysymyksistä, jotka liittyvät tuotteisiimme ja palveluihimme

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tai jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä milloin tahansa ja me mielellään auttaa sinua.

Lähetä kysymyksiä