Asiakkaalleen kaksivaiheisen tunnistautumisen

TOTP-tunnistautumisessa (2FA) kirjaudut kertakäytöisen salasanan avulla.

TOTP on aikaan perustuva kertakäyttöinen salasana-algoritmi (Time-based One-Time Password algorithm).
TOTP-sovellusta voidaan nyt käyttää kaksivaiheisessa kirjautumisessa korvaamaan nykyiset tekstiviestit ja salasanalistat. TOTP-sovellus antaa säännöllisesti vaihtuvan numerosarjan, joka toimii toisena sisäänkirjautumistunnuksena käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämisen jälkeen.
Voit nyt ottaa käyttäjätilillesi käyttöön TOTP:n verkkotunnuspalvelussa.

Se tapahtuu seuraavasti:

1) Lataa matkapuhelimeesi TOTP- sovellus sovelluskaupasta, jos et ole sellaista vielä asentanut. Suosittuja sovelluksia ovat esimerkiksi:
- Duo Authenticator
- Google Authenticator
Myös työasemasovellusta voi käyttää niin halutessaan, tuotteita ovat esimerkiksi Authy, Google authenticator.

2) Valitse etusivun vasemmasta reunasta "Asiakassivut" Kirjaudu sisään jälkeen
3) Valitse vasemmasta reunasta näky Hei! nimesi ala puolelta "Suojausasetukset"
4) "Napsauta tätä ota käyttöön" vihreä nappi.
5) Ota kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön
6) Valitse "Time Based Tokens"
7) Lisää tili TOTP-sovellukseen lukemalla painikkeesta aukeava QR-koodi tai kopioi QR-koodin alapuolella löytyvä koodi sovellukseen
8) Lisäyksen jälkeen näet tilisi sovelluksessa. Huomaa että SMS OTP säilyy vaihtoehtoisena kirjautumistapana, joten oman puhelinnumeron pitäminen ajantasalla verkkotunnusjärjestelmässä on edelleen hyvin suositeltavaa. SMS OTP mahdollistaa kirjautumisen ja TOTP:n alustamisen esimerkiksi uuden matkapuhelimen käyttöönoton jälkeen.

https://support.google.com/accounts/answer/1066447?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid&oco=0

• 0 Käyttäjät löydetty tämä hyödyllisiä