Referenssit

Tutustu aiempiin asiakastyöskentely

Meidän aikaisemmat projektimme

Vuodesta 2012 tähän päivään meillä on kokemusta seuraavista palveluista: webhotelli, webmaster, verkkokauppa, verkkomaksu palveluista ja mobiililaitteista.
Suurin osa asiakkaistamme on yksityishenkilöitä ja yrityksiä, jotka haluavat saada palvelua turkin kielellä.
Nida Verkkopalvelu on uuden työn edelläkävijä. Internetissä on monia mahdollisuuksia ja haluamme toteuttaa niitä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Chitir Chicken Finland

Chitir Chicken kansainvälisen franchising-ketju. Sivu rakennettu php 7 kielille, ravintolan tiedot päivityssä käytätty php kielille tiedostat ja vasta kaikki sivussa oleva tiedot sivussa ei käyttänyt tietokanta.
Ravintolan sivussa tilaus jäjestälmä rakennettu avaoinkoodi zen-cart ohjelmalla. Ravintolan yrittäjä saa oma maksutavat ja toimitus ehdot..
Helppoksi muistetaan verkkotunnus ctrc.fi kautta ohjaa sivu automaattisesti verkkotunnus chitirchicken.fi osoitelle.

Mene sivulle

Er-rent

Paketti autovuokraamo. Sivu kaksi kielinen, kielenvaihto tapahtuu samalta sivulta.
Paku vuokramo lomake helpotta tilaukset.

Mene sivulle

Giro d`Espoo kuntoajo

Giro d’Espoo –kuntoajossa on osallistujat ilmoittavat itsensä tai ilmoittavat kerralla niin monta osallistujaa, kuin haluavat. Osallistujien ilmoittamisen jälkeen osallistuja saa osallistunumeronsa automattisesti. Ilmoittautuneiden lähtölista näkyy heti nettisivuilla.

Mene sivulle

RoyalBus

RoyalBus sivu on luotu html5-tyylillä. Sivu on monikielinen ja kielenvaihto tapahtuu samalta sivulta. Sivujen kautta voi täyttää tilausajo lomakkeen, millä bussintilaus onnistuu helposti. RoyalBus saa tilaukset ja kuljettajalle menee tilauksen tiedot erikseen automaattisesti.

Mene sivulle

Ravintola Kervan

Ravintola Kervanin sivu on responsiivinen. Ravintolan asiakas saa heti määrätyn % alennusta, henkilökohtaisia % - alennuksia ja / tai 1-10€ alennuskuponkeja, pystyy tilaamaan ruokaa ja maksaa verkkomaksulla turvallisesti.

Mene sivulle

Avropa Azərbaycanlıları Konqresi

Euroopan Azerbaidžan-kongressi sivu on responsiivinen. Kolme eri kielellä rakennettu. Kaikki sivussa kielin vaihto on samasivussa. Video ja ääni on HTML5 formatilla. Sivun pohja ohjelma on Textpatternissa.

Mene sivulle