Referenssit

Tutustu aiempiin asiakastyöskentely

Meidän aikaisemmat projektimme

Vuodesta 2012 tähän päivään meillä on kokemusta seuraavista palveluista: webhotelli, webmaster, verkkokauppa, verkkomaksu palveluista ja mobiililaitteista.
Suurin osa asiakkaistamme on yksityishenkilöitä ja yrityksiä, jotka haluavat saada palvelua turkin kielellä.
Nida Verkkopalvelu on uuden työn edelläkävijä. Internetissä on monia mahdollisuuksia ja haluamme toteuttaa niitä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Giro d`Espoo kuntoajo

Giro d’Espoo –kuntoajossa on osallistujat ilmoittavat itsensä tai ilmoittavat kerralla niin monta osallistujaa, kuin haluavat. Osallistujien ilmoittamisen jälkeen osallistuja saa osallistunumeronsa automattisesti. Ilmoittautuneiden lähtölista näkyy heti nettisivuilla.

Mene sivulle

Er-rent

Autopakettivuokraus. Vuokralomakkeessa on ominaisuus suodatus asiakkaan valinnan mukaan.

Mene sivulle

Ravintola Kervan

Ravintola Kervanin sivu on responsiivinen. Ravintolan asiakas saa heti määrätyn % alennusta, henkilökohtaisia % - alennuksia ja / tai 1-10€ alennuskuponkeja, pystyy tilaamaan ruokaa ja maksaa verkkomaksulla turvallisesti.

Mene sivulle

Ravintola Roadhouse

Roadhouse sivu on responsiivinen. Sivussa asennettu pöytävaraus ohjelma, verkkokaupasta tilaamaan ruokaa ja maksaamaan verkkomaksulla turvallisesti.

Mene sivulle

Cleanpark / Autopesu

Autopesu Cleanpark sivu on responsiivinen. Sivussa asennettu nettiajanvaraus ohjelma. Renkaiden säilytys erikoisohjelmalla toimi.

Mene sivulle

MAMA’S MealBox

MAMA’S MealBox sivu on responsiivinen. Sivussa asennettu älykaappin ohjelma. Älykaappissa olevat tuotteet näyttävässä reaaliajassa.

Mene sivulle