Referenssit

Tutustu aiempiin asiakastyöskentely

Meidän aikaisemmat projektimme

Vuodesta 2012 tähän päivään meillä on kokemusta seuraavista palveluista: webhotelli, webmaster, verkkokauppa, verkkomaksu palveluista ja mobiililaitteista.
Asiakkaamme edustavat useita eri toimialoja: liike-elämää, julkishallintoa, ravintola, osallistumis järjestelyt.
Nida Verkkopalvelu on uuden työn edelläkävijä. Internetissä on monia mahdollisuuksia ja haluamme toteuttaa niitä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Verkkokauppa ja verkkomaksu demo sivu http://demo.pizzeriakebab.fi

Giro d`Espoo kuntoajo

Giro d’Espoo –kuntoajossa on osallistujat ilmoittavat itsensä tai ilmoittavat kerralla niin monta osallistujaa, kuin haluavat. Osallistujien ilmoittamisen jälkeen osallistuja saa osallistunumeronsa automattisesti. Ilmoittautuneiden lähtölista näkyy heti nettisivuilla.

Mene sivulle

RoyalBus

RoyalBus sivu on luotu html5-tyylillä. Sivu on monikielinen ja kielenvaihto tapahtuu samalta sivulta. Sivujen kautta voi täyttää tilausajo lomakkeen,millä bussintilaus onnistuu helposti. RoyalBus saa tilaukset ja kuljettajalle menee tilauksen tiedot erikseen automaattisesti.

Mene sivulle

Beef & Grill

Sivu on monikielinen ja kielenvaihto tapahtuu samalta sivulta. Textpattern ohjelman kautta päivittyy lounas lista helposti.

Mene sivulle

Ravintola Kervan

Ravintola Kervanin sivu on responsiivinen. Ravintolan asiakas saa heti määrätyn % alennusta, henkilökohtaisia % - alennuksia ja / tai 1-10€ alennuskuponkeja, pystyy tilaamaan ruokaa ja maksaa verkkomaksulla turvallisesti.

Mene sivulle