Maksutavat

Nida Verkkopalvelu Oy - palvelujen maksutavat

MAKSUTAVAT

ASIAKASTILI
Asiakastili mahdollistaa ennakkomaksu käyttämisen Nida Verkkopalvelu:n palveluiden maksamiseksi. Käytännössä ostat jotka muutat myöhemmin Nida Verkkopalvelu:n palveluiksi ja toiminnoiksi. Nämä ennakkomaksu ovat nähtävillä ja hallittavissa hallintapaneelin laskutus-osiossa.

MAKSU LASKULLA / TILISIIRTO
Lasku : Tarjoamme suomalaisille yrityksille ja yhteisöille mahdollisuutta maksaa tilaus laskulla jälkikäteen. Tehkää tilaus normaalisti sivuiltamme ja ottakaa sen jälkeen yhteyttä yllä olevalla tukipyyntölomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen: laskutus@nida.fi ja ilmoittakaa viestissä asiakastunnuksenne (sähköpostiosoite), tilauksenne tiedot sekä yhteys- ja laskutustiedot.
Tällöin aktivoimme palvelun välittömästi käyttöönne ja lasku tilauksesta lähetetään myöhemmin ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen.
Varaamme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot laskulla maksettaessa.

Tilisiirto : Tilisiirrolla maksettaessa laskun kirjautuminen kestää 1-3 pankkipäivää maksajan pankista riippuen. Pankkipäivät ovat ma-pe, poikkeuksena arkipyhät. Maksaessasi tilisiirrolla muistathan mainita tilisiirron viesti-kentässä verkkotunnuksesi (sähköpostiosoitteesi). Osoitamme tilisiirrolla siirtämäsi rahat asiakastilillesi 1 arkipäivän kuluessa siitä, kun rahat näkyvät tilillämme.

Pankkitiedot
Saaja : Nida Verkkopalvelu Oy
Pankkinimi : Helsingin Seudun Osuuspankki
Pankkitili : FI46 5780 4120 0381 19
BIC Numero : OKOYFIHH

Laskun voi maksaa korttimaksu painikkeiden lisäksi tilisiirrolla käyttäen laskussa ilmoitettua pankkitiliä ja laskunnumeroa.
Laskuhistoriaa voi selailla asiakassivuillamme ja sieltä voi myös tulostaa laskut PDF-tiedostoina kirjanpitoa varten.

KORTTIMAKSU
Hyväksymme maksut myös Payment Highway välityksellä. Korttimaksu Payment Highway, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard ja Maestro, American Express, tukee myös SafeKey®-pistemaksua, Diner Club, Danske Mobilpay -mobiililompakkomaksu, Masterpass-mobiililompakkomaksu, Nordean mobiililompakon kortteja käyttäen ilman, että sinun tarvitsisi luoda itsellesi Payment Highway maksupalvelun.

PAYPAL
Hyväksymme maksut myös PayPalin välityksellä. Voit maksaa PayPalin välityksellä myös VISA / MasterCard / Discover / American Express kortteja käyttäen ilman, että sinun tarvitsisi luoda itsellesi PayPal -tiliä.